Kinderen groeien razendsnel. Voor je het weet zijn ze hun eerste kinderbed ontgroeid en hebben ze behoefte aan een andere inrichting van hun slaapkamer. Ze verzamelen terwijl ze ouder worden steeds meer kleding en speelgoed, wat allemaal ergens een plekje moet krijgen. Is je zoon of dochter toe aan een nieuw bed? Een houten hoogslaper kan de oplossing bieden.

Bed en speelplek in één

Een bed met twee verdiepingen biedt veel ruimte. De kinderen slapen hoog en onderin is ruimte voor een speelplek, een opbergkast of een extra bed. Voor oudere kinderen is een bureau een leuke aanvulling op hun kamer. Daar kunnen ze rustig aan de slag met huiswerk of lekker knutselen en computeren. Kinderbedden bestaan in veel verschillende uitvoeringen, maar een houten kinderbed blijft toch wel het leukste. De robuuste en natuurlijke look van steigerhout past in vrijwel elke kinderkamer. In een leuk en eigenzinnig bed wordt slapen voor jouw zoon of dochter een feestje.

Een schattig huisjesbed

Niets is zo leuk als een steigerhouten huisjesbed. Een huisjesbed ziet er niet alleen enorm mooi uit, maar geeft ook de mogelijkheid slapen en spelen te combineren. Vaak zijn dit soort bedden hoogslapers. Via een veilig trappetje klimmen kinderen zo het bed in. Het bed biedt onderin vaak ruimte voor een plek om te spelen, of een tweede bed voor wanneer er een vriendje of vriendinnetje blijft slapen.

Kinderen voelen zich heerlijk geborgen in een huisjesbed. Het huisje geeft een veilig gevoel, waardoor je kind er goed in zal slapen. Ook zijn er veel mogelijkheden om het huisjesbed op jouw kind af te stemmen. Denk bijvoorbeeld aan een halfhoogslaper met speelhut voor echte doerakken, of een gevelbed met bedstee waar twee kinderen in kunnen slapen. Sommige huisjesbedden hebben zelfs deuren en ramen, wat ze een unieke charme geeft.

Houten kinderbedden op maat

Heb je zelf een idee voor het perfecte bed van jouw zoon of dochter? Praat over je ontwerp met een specialist. De vakmensen van VanLonden.com kunnen je helpen om je eigen ontwerp tot leven te laten komen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Van Londen is een specialist in steigerhout en produceert niet alleen de mooiste houten kinderbedden, maar ook andere meubelen. Perfect als je de rest van de kinderkamer wilt aanpakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here