Je hoeft je nooit te vervelen in de tuin, want er is altijd wel wat te doen of te bedenken. De een is creatiever in het bedenken van activiteiten dan de ander. Weet jij niet wat je kunt maken en hoe je dit moet doen. Wij helpen jou een handje.

Wat kun je gaan maken?

Je kunt ervoor kiezen om een ombouw te maken voor de afvalcontainers. Zo zijn ze geen doorn in het oog meer. Ook kun je een eigen tuinkast gaan maken. Hierin kun je allerlei tuinartikelen in opbergen. Van gereedschap tot aan tuinkussens. Als laatst kun je nog een mooie ombouw maken voor een grote plantenbak.

Een ombouw voor de afvalcontainers

Stoor jij je wel eens aan die groene en grijze container? Dan kun je dit oplossen. Maak een mooie ombouw voor je containers of zet ze achter mooi planten. Dit kun je op verschillende manieren doen.

Maak een mooie ombouw van hout waar je de containers in kunt zetten. Zo is de container mooi weggewerkt en is het geen stoorzender meer. De ombouw zou je zelf kunnen maken met een stappenplan.

Is een hele ombouw net iets te veel of vind je dat ook niet mooi? Dan kun je er voor kiezen een afscheiding te maken. Hier zet je de containers dan achter en verdwijnen ze eigenlijk in de bijvoorbeeld de planten. Je kunt voor een mooie creatie kiezen met planten en hout, een gemetseld muurtje of hoge planten.

De tuinkast

Een handige tuinkast waar je al je tuinspullen in kunt opbergen. Wie wil er nou geen extra opbergruimte in de tuin? Een tuinkast is prima zelf te maken. Voor de mensen die dit leuk vinden om te doen en creatief zijn is dit een goede optie. Populair zijn de tuinkasten van hout. Een handige klusser heeft deze zo in elkaar. Heb je er liever één van kunststof? Dan hebben wij nog een andere optie voor jou. De tuinkasten van Kees Smit hebben diverse vormen en maten en daar komen steeds meer varianten van bij. Ideaal als je zelf niet hier mee aan de slag wilt gaan, maar wel wil genieten van een praktische kast buiten.

Ombouw van de plantenbak

Veel plantenbakken zijn van kunststof. Wil je een wat meer natuurlijke uitstraling in de tuin? Timmer er dan omheen met hout en geef de plantenbak een houten ombouw. Een andere optie is met het populaire beton ciré een structuur aanbrengen. Dit geeft de bak een robuuste uitstraling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here