De zomervakantie komt er weer aan. Dan kunnen we heerlijk de natuur in trekken! Kijk jij er ook naar uit om opnieuw de natuur te verkennen voor een paar nachten? Even helemaal afzonderen en genieten van al het groen. Heb jij al je spullen al gepakt of mis je nog een paar dingen? Met Out at Home heb je gemakkelijk en snel alles in huis en ben je klaar om te vertrekken!

Slapen in het groen

Ga je graag op stap met een tent en slaapzak? Zorg er dan voor dat je tent groot genoeg is voor het aantal personen die met je meegaan. Of kies je liever voor aparte tenten? Dat kan natuurlijk ook. Verder is het ook belangrijk rekening te houden met de voorspelde weersomstandigheden. Als er regen is voorzien tijdens de dagen dat je erop uit wil trekken, voorzie je hier dan zeker voor dat niet je hele tent vol water komt te staan.

 

Moest je liever niet op de grond slapen, kan je natuurlijk altijd een comfortabele opblaasbare luchtmatras of een compact matje meenemen. Neem dus zeker een kijkje op de website van Out at Home om de verschillende slaapmogelijkheden te bekijken. Ook pompen voor deze luchtmatrassen zijn te vinden op de website!

 

Oh, vergeet je slaapzak niet! Heb je er nog snel eentje nodig? Hou dan ook bij het kiezen van deze slaapzak rekening met het weer. Wordt het heel warm, maar koelt het ‘s nachts sterk af? Hou je dan warm met een isolerende slaapzak.

Sfeer en gezelligheid

Breng wat meer sfeer en gezelligheid in je kampeertrip en organiseer een barbecue! Met de mobiele barbecue van Out at Home bak je niet alleen je vleesjes gaar, maar hou je jezelf naderhand ook warm om er nog een lange avond van te maken.

 

De mobiele barbecues zijn erg gemakkelijk in gebruik en kan je ook handig meenemen. Deze barbecues zijn plooibaar wat het erg gemakkelijk maakt om ze te monteren. Zo kan je in no-time beginnen met te barbecueën. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat deze mobiele barbecues eenvoudig schoon te maken zijn. Reinig ze met warm water, een vochtige doek en mild reinigingsmiddel en klaar!

Klaar voor vertrek?

Plaats je vandaag nog een bestelling bij Out at Home voor 17u, dan wordt deze vandaag verzonden. Zo ben je morgen al helemaal klaar om te vertrekken. Begin dus al maar snel met inpakken, zo kan je morgen gewoon al genieten van de natuur met je familie of vrienden.