Je badkamer onder handen laten nemen? Dan opteer je beter meteen voor een volledige badkamerrenovatie. Zo zit je maar één keer met breekwerk, maar geniet je wel van een compleet nieuwe badkamer die makkelijk weer jarenlang meegaat. Als je voor een totaalrenovatie van de badkamer gaat, ga je het best in zee met ervaren professionals. Op die manier ben je zeker van een puik eindresultaat.

Je badkamer laten vernieuwen van A tot Z

Uiteraard kun je enkel je sanitair laten vervangen, kiezen voor een douche in plaats van een bad, maar het geheel ongemoeid laten. Dit is qua prijs vaak voordeliger en je kunt op die manier gefaseerd je badkamer renoveren.

Kies je echter voor een volledige badkamerrenovatie dan geniet je onmiddellijk van de badkamer van je dromen. Bovendien word je op die manier compleet ontzorgd en ben je er vaak binnen de 10 werkdagen vanaf. Een totale badkamerrenovatie vergt een investering, maar ga je met een badkamerspecialist in zee, dan wordt er binnen jouw budget gewerkt.

Een droombadkamer op maat uitgewerkt in 3D

Met een 3D-ontwerp kun je werkelijk alles kiezen en op maat laten uitwerken. En het mooie? Je kunt het ook al op voorhand zien, nog voor de werken gestart zijn en al als het ware door je nieuwe badkamer lopen. Op die manier krijg je een uitstekend beeld van het uiteindelijke resultaat. Bovendien kun je alles nog laten aanpassen naar wens. Is er iets niet volledig naar wens, dan kun je heel wat andere opties uitproberen, tot het helemaal goed zit. Zo komt je droombadkamer echt binnen handbereik.

Persoonlijke begeleiding en advies op maat

Bij het uitwerken van een nieuwe badkamer komt heel wat kijken. Er moeten heel wat knopen doorgehakt worden. Bovendien kan enkel een kennersoog inschatten of bijvoorbeeld ook de elektriciteit moet aangepakt worden. Bij Camee zorgen ze jaarlijks voor tientallen volledige badkamerrenovaties. We mogen ze dus gerust specialisten noemen. Ze staan dan ook aan je zijde, helpen je bij het nemen van beslissingen en realiseren vervolgens het project binnen het afgesproken budget en de deadline. Zo renoveer je zorgeloos je badkamer.

Een totale badkamerrenovatie vergt aanpak

Kan jouw badkamer een make-over gebruiken? Contacteer Camee en vraag een gratis opmeting aan. Ze bespreken graag samen met jou vrijblijvend de mogelijkheden van een totale badkamerrenovatie. Tientallen tevreden klanten zullen bevestigen dat we de geknipte partij zijn om jouw volledige badkamerrenovatie te realiseren. We vertellen je er graag meer over in onze showroom.