Nuttige sites aangaande de rol van de notaris.

www.notaris.be
(www.notaire.be)

Uitstekende site van de koninklijke federatie van Belgische Notarissen. Hier vind je de adresgegevens van alle Belgische notarissen, informatie over de rol van de notaris bij belangrijke momenten in het leven, o.a.bij de aankoop van een onroerend goed.
Interessant is de mogelijkheid zelf o.a. de aktekosten, registratierechten en ereloonkosten bij een koop-, verkoop-, of kredietprocedure te berekenen.
Van hieruit kan je ook naar :
www.notarimmo.be
Deze site is de afficiële website van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat en groepeert alle vastgoedaanbiedingen van de Belgische notarissen .

www.immonot.be

Website met alle notariële vastgoedaanbiedingen van de groep Corelio, Les editions de l'Avenir en Passe-Partout .

www.notarim.be

Op deze site vindt je de notariële verkopingen (met beschrijving) van onroerende goederen van het genootschap Oost-Vlaanderen (gebaseerd op de gegevens van de meewerkende notarissen). Interessant is ook de informatie over "openbare verkopingen" en de links naar andere genootschappen.

www.notare.be

Site van een notaris uit Brugge met informatie over de notariële vakgebieden en met antwoorden op de meest gestelde vragen aan een Belgische notaris.

www.advocaat.be

Uitstekende site van de Orde van Vlaamse Balies waar je alle informatie vindt wanneer je denkt nood te hebben aan een advocaat.

Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?