Interessante sites i.v.m. "Interieurinrichting"

www.interieur.be

Site van de internationale Interieurbiënnale te Kortrijk.

www.interieurdesigner.be

Interieurdesigner is de plek bij uitstek voor interieur & design liefhebbers. Laat je inspireren door de vele interieurprojecten, vind leuke ideeën bij de interieurtips en ontdek de nieuwste design meubels en gadgets ...

www.saniweb.nl

Zeer uitgebreide Nederlandse site met een uitgebreide database van artikels die van ver of dichtbij te maken hebben met badkamers. Via een eenvoudige zoekfunctie vind je gegarandeerd nuttige info omtrent elk aspect dat je interesseert. Een bezoek meer dan waard.

www.keukens-info.be

Deze site wil zoveel mogelijk informatie groeperen over keukendesign en renovatie. De bedoeling is uit te groeien tot een overkoepelende site die je alle informatie kan geven over alles wat met keukens te maken heeft.

www.keukens.be

Keuken-portaalsite met uitgebreide informatie over keukens en toestellen in België.

www.keukenweb.nl

Minder uitgebreid dan zijn grote broer "saniweb.nl", maar de onderdelen "Nieuws en tips" en "zelf ontwerpen" zijn eventueel een bezoekje waard. Je kan er inspiratie opdoen bij enkele bestaande planontwerpen of een beetje spelen met kleuren en kastvormen op een typische keukenblok

www.vloeren-net.nl

Nederlandse koepelsite met een vergelijkbaar opzet als beide hierboven vermelde sites. Je vindt hier een overzicht van en informatie over mogelijke vloerbedekkingen en Nederlandse vloerenbedrijven in Nederland in de vloerenwijzer. De info is soms wat vrijblijvend maar een bezoekje is de site zeker waard.

coatings.be

Informatiesite over de vele mogelijkheden op het gebied van Coatings met de mogelijkheid een offerte aan te vragen.

 

 

Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?