Nuttige sites rond "Elektriciteit"

www.vreg.be

Site van de Vlaamse Reguleringsinstantie voor de Electriciteits- en Gasmarkt.
Op deze site groepeert de Vlaamse overheid alle informatie over alle aspecten van de volledige vrijmaking van de electriciteits- en gasmarkt sinds 1 juli 2003. De informatie werd overzichtelijk op maat van 3 doelgroepen gesneden: privé, professioneel en de sector zelf.
Via een handige zoekfunctie op postnummer vind je de netbeheerder in je gemeente. Daarnaast vind je de volledige lijst van leveranciers van aardgas en elektriciteit

www.emis.vito.be

"Emis" staat voor: energie en milieu informatiesystemen van het Vlaamse Gewest en "vito" voor: Vlaamse Instelling voor Technologische Ontwikkeling.
Deze instelling ondersteunt de overheid en het bedrijfsleven bij toegepast onderzoek en ontwikkeling op het gebied van ENERGIE, MILIEU en MATERIALEN.
Onder Energie kom je heel wat te weten over bv. alternatieve energiebronnen of REG (Rationeel Energieverbruik). Het thema "Milieu" belicht uitgebreid de toestand van alle facetten van ons milieu.

www.energiesparen.be

Deze site groepeert alle informatie van de Vlaamse overheid omtrent het Vlaams energiebeleid en de financiële steunmaatregelen voor rationeel energiegebruik .

www.epb-verslaggever.be

Sinds begin 2006 is de nieuwe Regelgeving ivm Energieprestatie en Binnenklimaat van kracht. Het Nationaal Architecten Verbond (NAV) en de Bond van Vlaamse Architecten (BVA) sloegen de handen in elkaar voor de ontwikkeling van deze website met een databank van epb-verslaggevers.

www.ode.be

Op deze site van de Organisatie voor Duurzame Energie, vind je naast informatie over de organisatie en haar werkzaamheden ook een overzicht van de mogelijke subsidies bij investeringen m.b.t. duurzame energie

Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?