De tuinarchitect

foto: Tuinen Hoornaert

Een goed tuinontwerp dat al je praktische en esthetische vereisten verenigt in een geslaagd geheel, ligt niet zo voor de hand. Een tuinarchitect kan hier uitkomst bieden.
Bij veel mensen leeft nog het idee dat een tuinontwerp door een tuinarchitect duur en eigenlijk niet voor hen weggelegd is. Toch wordt er meer en meer een beroep gedaan op de diensten van een tuinarchitect. Op lange termijn is het immers een renderende uitgave, omdat je minder verkeerde beplantingen en nutteloze werken zal uitvoeren. Bovendien kunnen zij door hun kennis en ervaring een beter gefundeerde oplossing uitwerken die voldoet aan al je behoeften. De uitvoering van het ontwerp kan je zelf voor je rekening nemen en stap voor stap uitvoeren naargelang je budget toestaat, of je kan de hulp inroepen van een tuinaannemer.

Bij het ontwerpen van een tuin of de verbouwing van een bestaande tuin, spelen heel wat factoren een rol. Of je nu zelf je tuin ontwerpt of de hulp inroept van een tuinarchitect, je dient vooraf in elk geval een idee te hebben van het beoogde resultaat. Start dan ook met het inventariseren van je wensen.

Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?