De plaats van bad, douche en wastafels

foto: Woonproject

De plaats van je sanitaire elementen wordt al vastgelegd in de beginfase van de afwerking. Toevoer- en afvoerleidingen worden immers geïnstalleerd vòòr de uitvoering van chape- en pleisterwerken. Het is het beste op dat moment ook al te weten welk soort badkamerelementen je precies wil omdat toevoerhoogten en de plaats van afvoeropeningen hiermee samenhangen. Op die manier krijg je de mooiste aansluitingen.
Het aanbod aan badkameruitrusting is heel trendgevoelig en elk jaar is er een volledig nieuw gamma op de markt. Staar je hier niet blind op, de eerste vereiste blijft de functionaliteit, zowel wat het gebruik als wat het onderhoud betreft. Hou ook voor ogen dat in de meeste gevallen de badkameruitrusting een leven lang moet meegaan.
Naast het grote vormaanbod heb je ook nog eens een keuzewaaier aan materialen: geëmailleerd porselein, geëmailleerd staal, kunststof, inox en zelfs hout. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar denk eraan dat duurder niet noodzakelijk beter is.

Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?