Victor

Landegemstraat 10 - 9031 Drongen
Tel: 09 240 80 00 - Fax: 09 240 80 01
www.victorbouwt.be - info@victorbouwt.be

Bouwen en renoveren zonder zorgen

Aannemer sleutel-op-de-deur West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen
Aannemer sleutel-op-de-deur West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen
Aannemer sleutel-op-de-deur West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

Victor is een totaalaannemer die jouw huis bouwt of renoveert. We nemen jouw bouw- of renovatieproject volledig in handen en volgen alles voor je op van A tot Z. Ondertussen kan jij genieten en vertrouwen op onze Bouw Blij Garantie; een garantie met aandacht voor je persoonlijke wensen, goeie afspraken en respect voor de planning en je budget.

Bouwen op maat met Victor

Je staat voor een belangrijke beslissing in je leven: het bouwen van een huis waarvan je al zo lang droomt. Op jouw grond of op één van de onze. Victor helpt je die droom te verwezenlijken.
Victor realiseert nieuwbouwprojecten op maat, volgens jouw wensen en budget. We zijn gedreven door passie en door de overtuiging dat het slagen van je droomproject valt of staat met een goede begeleiding en opvolging. En daar is Victor heel goed in. Eén aanspreekpunt voor al je vragen, of het nu over details of belangrijke zaken gaat. Victor neemt van je over wat je zelf uit handen wil geven.
Kiezen voor Victor is kiezen voor een totaalaannemer die al heel wat eigenaars een uniek en eigen huis heeft bezorgd. Hij is een partner die oor heeft voor je wensen en verlangens, die je bijstaat met advies en inspirerende ideeën op de weg naar het huis van je dromen en die ervoor zorgt dat je je nergens om hoeft te bekommeren.
Victor zorgt niet alleen voor knowhow, ervaring en visie op het gebied van duurzame nieuwbouw, maar biedt ook heel wat financiële garanties. Zodat je écht zorgeloos kan bouwen.

Renoveren met Victor

Een huis kopen is een belangrijk moment in een mensenleven. Maar ook de uitbreiding of de renovatie van een huis is een groot en vaak ingrijpend project.
Victor realiseert grote renovatieprojecten en volgt als totaalaannemer je project op van A tot Z. Zo hoef jij je nergens over te bekommeren. Victor is gedreven door passie en is ervan overtuigd dat het slagen van je droomproject staat of valt met een goede begeleiding en opvolging. En daar is Victor heel goed in. Bij Victor heb je één aanspreekpunt voor al je vragen, maar ook een volledig team dat alle praktische beslommeringen van je overneemt.
Victor is een partner die oor heeft voor je wensen en verlangens en die samen met jou op zoek gaat naar de beste oplossingen.
Heb je ook bouw- of verbouwplannen?

Heb je ook bouw- of verbouwplannen?

Surf dan eens op onze website, www.victorbouwt.be
of vul onderstaand antwoordformulier in voor meer informatie:


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht 

Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?