Ecohuis houtskeletbouw NV

Oud-Strijderslaan 207 - 2200 Herentals
Tel: 014 47 03 03 - Fax: 014 46 29 87
www.ecohuis.be - info@ecohuis.be

Ecohuis : uw partner voor zorgeloos en natuurlijk bouwen

Vandaag de dag hecht iedereen veel belang aan een kwalitatieve, mooie en energiezuinige huisvesting, en dat alles tegen een betaalbare prijs. Houtskeletbouw is hierop het antwoord. Welkom bij Ecohuis, uw partner voor zorgeloos en natuurlijk bouwen.

Duurzaam en milieuvriendelijk bouwen

Ecohuis heeft zijn naam niet gestolen, ons bouwconcept verzoent het ecologisch bouwen met de economische realiteit. Sinds de oprichting in 2000 heeft Ecohuis zich toegespitst op het duurzaam en milieuvriendelijk bouwen en bewonen van woningen. Ons type van houtskelet is dan ook het resultaat van meer dan dertig jaar onderzoek.

Service en gedegen informatie

Bovendien kan u bij Ecohuis rekenen op prima service. Want Ecohuis staat voor persoonlijke begeleiding, snelle uitvoering en een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor uw droomwoning. Kom daarom naar een van onze infoavonden of maak een afspraak met een van onze bouwadviseurs. Zo komt u alles te weten over onze aanpak en de materialen die wij gebruiken. Natuurlijk kunt u ook even een kijkje gaan nemen op een van onze werven of in een van de woningen die wij realiseerden.

Geïsoleerde betonkelder biedt extra ruimte
Ter plaatse gestorte betonkelder

Snel, stipt en zorgeloos bouwproces

Eenmaal overtuigd zet de bouwheer in overleg met één van onze architecten zijn droomhuis op papier. Na het kiezen van de materialen bij onze leveranciers volgt een uitvoerige planbespreking en wordt er een timing afgesproken. Want Ecohuis garandeert zowel de snelheid van uitvoering als de afgesproken totaalprijs.

Ecohuis benut de bestaande kwaliteiten van houtskeletbouw ten volle, maar we voegen nog extra kwaliteitsaanpassingen toe zodat een ecohuis zich in alle opzichten onderscheidt van een doorsnee houtskeletwoning. Bovendien zijn onze vaklui door de wol geverfd, in elk van onze zeven ploegen staat er iemand met bijna dertig jaar ervaring in houtskeletbouw.

We opteren voor een droog bouwproces en dus ook voor een droge woning. Uw ruwbouw staat reeds na enkele dagen onder dak. Een gemiddelde woning wordt bij ons - dankzij onze planning, correcte afspraken en vakbekwaam personeel - in tien tot twaalf weken volledig afgewerkt.

Ecohuis plaatst de houtskeletwanden op de werf met open structuur, een aanpak die beschadigingen uitsluit en die een groter dragend vermogen garandeert. Bovendien heeft u hiermee een goede visuele controle en kunnen technische installaties worden aangepast tot op het moment dat ze geplaatst worden.

Geïsoleerde betonkelder biedt extra ruimte
Ter plaatse gestorte betonkelder

Perfecte isolatie

Maar het grootste voordeel is ontegensprekelijk de perfectie in isolatie. Dank zij onze specifieke bouwtechniek kunnen wij uw woning optimaal isoleren en uw toekomstige energierekeningen tot het minimum beperken. Een gemiddeld ecohuis heeft een K-peil van 30, zodat er nauwelijks warmteverlies naar buiten is. En op warme zomerdagen blijft het lekker koel in uw ecohuis.

Uw woning wordt tot in de kleinste details afgewerkt en opgeleverd binnen de afgesproken termijn. Bovendien hecht Ecohuis veel belang aan dienst na verkoop en biedt zo een blijvende service.
U vindt onze realisaties over heel Vlaanderen. In alle mogelijke formaten, budgetten en bouwstijlen. Maar telkens met tevreden bewoners, en daar doen we het voor.
Heeft u bouwplannen? Aarzel dan niet ons te contacteren, en laat u overtuigen door de kwaliteiten van Ecohuis. Want bouwen zit in onze natuur.

Heeft u bouwplannen?

Aarzel dan niet ons te contacteren, en laat u overtuigen door de kwaliteiten van Ecohuis. Want bouwen zit in onze natuur. Surf snel naar onze website en ontdek in detail de voordelen van onze aanpak en tal van realisaties !
U kan ook onze gratis documentatie of meer informatie aanvragen via onderstaand antwoordformulier.


* : verplichte velden 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?