Bouw-iD

Kortrijksesteenweg 89, 9830 St-Martens-Latem
Tel: 09 335 31 07- Fax: 09 335 3109
www.bouw-id.eu - info@bouw-id.eu

Bouw-iD : helemaal uw iD van villa

Als het om uw woning gaat, wilt u méér. Niet zomaar een huis, maar een villa met klasse, stijl, karakter. Uw karakter.

Guy Speltdooren heeft ruim 20 jaar ervaring in de villabouw en gééft u méér. Met het team van Bouw-iD inspireert hij u, adviseert hij u, realiseert hij uw bouwiDeaal: een klassevilla die helemaal uw iDentiteit uitstraalt.
Doordachte visie op bouwen

Of u nu kiest voor verschillende aannemers of voor één totaalpartner – van de keuze van de bouwgrond tot en met de afwerking van uw interieur en tuin – voor elke klant heeft Bouw-iD een bouwproces op maat.

Elke woning is uniek

Zoveel mensen, zoveel woningen. Iedereen heeft zo zijn eigen idee over hoe zijn droomvilla er uit moet zien. Bouw-iD begeleidt u doorheen het hele bouwtraject. Zowel het eindresultaat als het bouwproces zijn exact wat u ervan verwacht.

Alles begint met de juiste architect. De bouwadviseurs van Bouw-iD luisteren naar uw vragen, wensen en noden, en bevelen u de geschikte architect aan voor uw unieke project.

Respect voor uw budget!

Zelfs een ruim budget kent grenzen. Bouw-iD zet in op een grondige en complete voorbereiding in overleg met uzelf en met de architect. Door een strikte opvolging van het bouwproject respecteren we het vooropgestelde totaalbudget. Geen verrassingen.

Wij nemen uw zorgen van u over

Uw persoonlijke bouwadviseur bij Bouw-iD lost uw vragen op en neemt uw zorgen over.
Uw bouwadviseur is 24/7 voor u bereikbaar, begeleidt u 100%, luistert naar uw opmerkingen en vertaalt ze in concrete oplossingen

Expertise tot uw dienst

Behalve zijn bouwadviseurs heeft Bouw-iD nog meer professionals tot uw dienst. Onze projectleiders, bijvoorbeeld, zijn ervaren ingenieurs met een specifieke opleiding voor villabouw. Ze controleren de werf en houden de vinger aan de pols. Ze beheersen de planning. En het budget.

Van renovatie tot en met interieur en tuin

Een bouwconcept is pas af als het hele plaatje klopt. Bouw-iD biedt totaaloplossingen aan. Inclusief de tuin rond uw villa en het interieur. Ook hier kent Bouw-iD de juiste mensen. Stuk voor stuk vakmensen met oog voor kwaliteit en detail.

Wind- en waterdicht
Niet iedereen kiest voor een totaalproject. Vanaf een wind- en waterdicht gebouw kunt u, als u dat wilt, ook andere aannemers inschakelen. Bouw-iD zorgt voor een vlotte overgang.

Renoveren is een kunst
Ook voor renovaties staan wij tot uw dienst. Renoveren en uitbreiden is een kunst. Bouw-iD verstaat die kunst als geen ander.

Ook villa’s kunnen energiezuinig zijn

Energiezuinig en stijlvol hoeven geen tegengestelden te zijn. Door de juiste materialen en technieken te kiezen, zorgt Bouw-iD dat uw energiefacturen beperkt blijven. En dat u bovendien kunt profiteren van maatregelen en subsidies van de lokale, regionale en federale overheden.

Geïnteresseerd ?

Bezoek onze website, www.bouw-id.eu
of vul onderstaand antwoordformulier in voor meer informatie.
 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?