Atelier BIS

Dam 23 , 8870 Izegem
Tel: 051 212 512 - Fax: 051 212 513
salomez@skynet.be

Eengezinswoning in Zwevezele

Moderne nieuwbouw

Het kunnen beschikken over een oost-terras (ontbijt), een overdekt zuid-terras, een ingesloten west-terras én een eigen terras aan de ouderslaapkamer zijn in dit ontwerp niet te versmaden items.
Intern lopen alle ruimtes in elkaar over en versterkt een vide boven de leefruimte de relatie met de bovenruimtes en zijn bewoners.

 

Onze kenmerken, los van enige stijl.

Extern valt in de projecten vooral het volumespel op, gekoppeld aan oriëntering en de relatie binnen/buitenruimte. Ook al heeft het perceel niet de 'goede oriëntatie', toch kan met in- en uitsprongen en oversteken de nodige beschutting worden verkregen tegen zon, wind, regen,... en krijgen we in iedere kamer in de woning een ander perspectief naar de buitenomgeving.

In relatie met de buitenkant is ook intern het creëren van volumes en verhoudingen van groot belang. Tevens zijn de 'praktische oplossingen' aan de orde: vooral als vrouw weet je waar de knelpunten zitten in o.a. keuken en badkamer wat betreft het onderhoud en gebruik.
De relaties onderling, de directe toegang, het minimaliseren van gangen en doorgangen, het optimaliseren van bergingen en het maximaliseren van de woon- en leefruimtes zijn voor ons de parameters om tot een intern welslagen van het project te komen.

Verbouwing eengezinswoning in Moorsele

Verbouwing eengzinswoning

Het jonge echtpaar wou de oude en kleine halfopen woning in eerste instantie uitbreiden en 'updaten'.
De toevoeging van een inkomsas, beglaasde eethoek en keuken en het openwerken van de volumes en specifiek de dakvolumes maken van het ontwerp wat het nu uitstraalt.
Extra aandacht ging tevens naar de detaillering van de vlakke gevelpartij vooraan en de materiaalkeuze.

In de optiek van milieubewust bouwen doen wij grote inspanningen op vlak van oriëntatie in relatie met materiaalkeuze en vormgeving, het kiezen voor alternatieve verwarmingstechnieken en het maximaal gebruik van natuurlijk invallend licht doorheen elk seizoen op ieder moment van de dag.

Wij richten ons op: nieuwbouw en verbouwingen van eengezinswoningen (ver-)bouwen van meergezinswoningen (appartementen), (ver-)bouwen van kantoren en winkels,
(ver-)bouwen van landbouw- en andere bedrijven, gemeentelijke en provinciale aanbestedingen.
Weldra komt hier ook de module expertise en gerechtsdeskundigenonderzoek bij + Verzoeningsexpert in bouwgeschillen.

Moderne nieuwbouw

Eengezinswoning in Dadizele

In tegenstelling tot de gesloten voorgevel geeft de achtergevel al zijn vormen en glaspartijen vrij. Deze doen de relatie binnen/buiten alle eer aan.

 

Meer inlichtingen ?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand antwoordformulier.

 

 


 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?