Verstraete Pleister- en Verbouwings- werken

info-aanvraag

website

email

BVBA Verstraete Pleister- & Verbouwingswerkenwerken

Hulstersestraat 116A - 8710 Ooigem
Tel: 056 66 96 30 - Fax : 056 66 28 63
www.verstraete-bvba.be - info@verstraete-bvba.be

Pleisterwerken - Renovatie - Cementeren - Sierschouwen - Sierpleister

Binnenpleisterwerk nieuwbouw wanden en plafonds

Bvba Verstraete pleister- en verbouwingswerken is een gevestigd en dynamisch familiebedrijf dat met verzorgd pleisterwerk een mooie reputatie opgebouwd heeft in West-Vlaanderen.

Onze expertise rijkt verder dan een standaard muurbepleistering, u kan bij ons ook terecht voor gespecialiseerde pleisterwerken, zoals:

  • Vochtbestrijding en cementeren van natte ruimtes (douchecabine, badomgeving)
  • Uitpleisteren van sierschouwen en open haarden
  • Restauratie van decoratieve plafonds
  • Decoratieve sierpleisters
  • Volledige & beperkte gevelwerken

Door onze vakkundige selectie van materialen, en toepassing van technieken staat BVBA Verstraete garant voor een duurzame en kwalitatieve afwerking!

Aannemer bepleistering muren en plafonds keuken nieuwbouw Aannemer bepleistering muren en plafonds nieuwbouw en renovaties Aannemer bepleistering muren en plafonds nieuwbouw en renovaties Aannemer binnenpleisterwerk - ook speciale vormen en rondingen

Nu ook de jongste zoon, Jonas Verstreate, het team versterkt zijn onze activiteiten uitgebreid: naast pleisterwerken verzorgen wij graag uw renovatie- en verbouwingswerken met kennis ten zake. Metselwerken, gevelafwerking, en tegel- en vloerwerken worden nu ook met trots in ons orderboekje opgenomen; voor elektriciteit, sanitair, schrijnwerk, en schilderwerk doen we beroep op betrouwbare collega-aannemers. Een adres dus voor een comfortabele afhandeling van uw (ver)bouwproject! BVBA Verstraete staat garant voor een kwalitatieve afwerking, een correcte prijs, en een stipte planning!

Binnenpleisterwerk verbouwing: vochtbestrijding en pleisterwerk Aannemer buitenpleisterwerk Aannemer uitpleisteren en isolatie Aannemer bepleistering binnen en buitenmuren

Interesse?

Surf alvast eens naar onze website voor een nadere kennismaking of neem vrijblijvend contact op voor een prijsofferte via onderstaand antwoordformulier. 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?