Siliconevoegen Remmerie

info-aanvraag

website

email

Soepele afdichtingsvoegen Remmerie

Ter Elstweg 17 - 8531 Hulste - Tel: 056 64 89 27
Tel: 0472 657 567
www.siliconevoegen-remmerie.be -
info@siliconevoegen-remmerie.be

Opspuiten van ramen & deuren, sanitaire ruimtes en plinten met silicone.

David Remmerie is gespecialiseerd in het vakkundig afdichten van buitenschrijnwerk , sanitaire ruimtes, plinten enz... met elastische siliconevoegen.

Met meer dan 5 jaar ervaring in het opspuiten van ramen en deuren voor verschillende bouwfirma's, wensen we onze knowhow nu ook ten dienste te stellen van de particuliere bouwheer.

Vakmanschap en esthetiek

Een correcte afdichting van de kieren tussen buitenschrijnwerk en gevelmetselwerk is nodig om de woning zo snel mogelijk te beschermen tegen koude, vochtigheid en insecten.
Daarnaast zorgt professioneel uitgevoerd siliconevoegwerk voor een onopvallende en dus esthetisch verantwoorde overgang tussen ruwbouw en schrijnwerk .

Transparante of gekleurde silicone afdichtingsvoegen

De juiste productkeuze voor een onberispelijk resultaat.

Meestal stemmen we de kleur van de silicone af op de kleur van het gevelvoegwerk of de gevelstenen maar ook transparant opspuiten is mogelijk indien uitdrukkelijk gevraagd.
Er wordt geen meerprijs aangerekend om in kleur af te werken.
Indien nodig wordt een mousseband (meestal wel) geplaatst tussen de baksteen en het raam als isolatie en als extra hechting voor de silicone.

De silicone producten waar we mee werken worden met de grootste zorg uitgekozen en beschikken telkens over een technische fiche zodat de kwaliteit van de silicone gegarandeerd is.

Soepel siliconevoegwerk binnenshuis

Voor sanitaire ruimtes, plinten, parket, enz kiezen we specifieke siliconenkits die voor de juiste hechting zorgen en dus garant staan voor kwaliteit op lange termijn.

Geïnteresseerd ?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer inlichtingen of een offerte.
Bel of mail ons vandaag nog of vul onderstaande antwoordcoupon in !


 

Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?