Danneels Bouwkantoor

Sint-Baafskerkstraat 1 - 8200 Sint-Andries
Tel: 050 40 67 67 - Fax: 050 40 67 70
www.danneels.be - bouwkantoor@danneels.be

Woningbouw
Bouwgronden
Grondontwikkeling

Danneels: samen uw toekomst bouwen.

Aannemer algemene woningbouw

“Onze woningen zijn meer dan een verzameling stenen, ze zijn het resultaat van een architecturaal concept op maat van de bewoners”

Danneels is een nationale speler op de vastgoedmarkt met kantoren in Brugge en Duffel en realiseert jaarlijks zo'n 180 kwaliteitswoningen en appartementen.

Bij Danneels koopt u een traditioneel gebouwde en kwalitatief afgewerkte nieuwbouwwoning die volgens een doordacht architecturaal ontwerp werd gerealiseerd. Binnenin heeft u als klant keuzevrijheid voor de indeling en afwerking. Danneels werkt met de beste materialen, die duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. We kiezen voor het juiste product op de juiste plaats tegen de juiste prijs. Onze projecten zijn daarom telkens anders.

Sleutel op de deur huis bouwen

Bouwen met Danneels is bouwen aan een stijl- en smaakvol huis. Of u kiest voor een landelijke, tijdloze of moderne architectuur. Wij bieden u altijd een warme thuis met een ziel, waar u en uw gezin rust en geborgenheid kunnen vinden.

De woningen van Danneels situeren zich in een prijsvork tussen 280.000 en 350.000 euro, alle kosten inbegrepen. Om een goed beeld te krijgen van onze hoge afwerkingsstandaard, nodigen wij u graag uit naar onze kijkwoningen.

Geïnteresseerd ?

Op onze website, www.danneels.be, vindt u heel wat bijkomende informatie en referenties. U kan ook onderstaand antwoordformulier invullen voor meer informatie:

 

Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?