Energiezuinige houtskeletwoningen

Energiezuinige kwaliteitswoningen in houtskeletbouw, daar staat Arkana reeds jaar en dag voor gekend. Arkana verwezenlijkte reeds tal van gecertificeerde lage-energiewoningen, BEN-woningen, passiefhuizen en nul-energiewoningen.

 

Persoonlijke totaalbegeleiding

Vanwege de strenge prestatie-eisen, is het bouwen van een woning voor U als bouwheer geen sinecure.

Arkana biedt een persoonlijke totaalbegeleiding doorheen het ganse bouwproces. We adviseren u persoonlijk bij het kiezen van het juiste bouwperceel, het ontwerpen van uw woning, de keuze van materialen en technische installaties. Na een kort en aangenaam bouwproces overhandigen wij U de sleutels van uw nieuwe thuis.

 

 

Doordachte architectuur op maat

Arkana neemt uw persoonlijke leefwijze als uitgangspunt om tot een doordacht en energie-efficiënt ontwerp te komen, dat aan al uw verwachtingen voldoet. Dit is een boeiend ontwikkelingsproces waarbij U de centrale figuur bent. Vanaf het allereerste begin houden we rekening met uw wensen en de verstrengde energienormen.

 

Energiebewust

De beste manier om vandaag te garanderen dat U ook in de toekomst uw energiekosten onder controle kan houden, is investeren in een energiezuinige woning. Houtskeletbouw, reeds jarenlang de specialiteit van Arkana, is uiterst geschikt voor de realisatie van energiezuinige en instapklare woningen-op-maat.

De peilers voor een laag E-peil zijn:

  • Doordachte architectuur
  • Doorgedreven isolatie en luchtdichtheid
  • Permanente ventilatie met warmterecuperatie
  • Het benutten van zonnewinsten en zonwering

Vanaf 2021 moet een particuliere woning voldoen aan de BEN-eisen (Bijna-Energie-Neutraal) met een E-peil van 30. Bouwt u nu reeds volgens de toekomstige normen, dan geniet u tal van voordelen, zoals een premie van uw netbeheerder, korting op de onroerende voorheffing, een lagere energiefactuur en een goede verkoopwaarde van uw woning, ook na 2021.

Informatie ivm premies en subsidies: www.energiesparen.be

 

 

Arkana en de B&R bouwgroep

Achter Arkana staat een sterke groep van bouwgerelateerde bedrijven, die deel uitmaken van de overkoepelende B&R Bouwgroep. Met meer dan 550 medewerkers is B&R Bouwgroep een krachtige speler in de bouwwereld. Dankzij deze samenwerking kan elke firma zich focussen op zijn eigen sterktes, waardoor op elk mogelijk vlak het beste resultaat behaald wordt.

Vraag vrijblijvend informatie via www.arkana.be.

 


Open werfdagen

Regelmatig organiseert Arkana openwerfdagen. Zo kan u kennismaken met onze kwalitatieve aanpak. De evenementen worden aangekondigd via de website: www.arkana.be. Wenst u meer informatie, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U kan eveneens onderstaande antwoordcoupon invullen!


www.arkana.be
of info@arkana.be
Hoge M 1510 - 2370 Arendonk
T 014 40 42 70 - F 014 40 42 71


 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?