Pool Cover nv - zwembadoverkappingen

Fabriek & Showroom:
Rue Véroffe - 5660 Couvin
Tel: 060 41 23 91 - Fax: 060 41 23 93
www.poolcover.be - poolcover@poolcover.net

Telescopische zwembadoverkappingen:
dé oplossing voor 365 dagen zwemplezier bij U thuis !

Niets overtreft de charme van een buitenzwembad. Alleen jammer dat ons wispelturig klimaat de waterpret al snel kan bederven. Bovendien vergt zo'n buitenbad wel wat onderhoud. Toch zijn dit twee nadelen die eenvoudig op te lossen zijn en wel dankzij de kwalitatieve en handige telescopische zwembadoverkappingen van Pool Cover.

Lage overdekking buitenzwembad

Poolcover NV

Pool Cover NV, Belgisch fabrikant van zwembadoverkappingen met 15 jaar ervaring, stelt een oplossing ter uwer beschikking aangepast aan uw zwembad. Elke overkapping wordt op maat geleverd en bestaat uit een ingenieuze inschuifbare constructie van roestvrij aluminium en stevige kunststof. Om tegemoet te komen aan de verschillende behoeftes, situaties en budgetten werden door Pool Cover, diverse modellen ontworpen. Zo zijn er lage modellen die perfect in harmonie met de omgeving kunnen worden ingeplant en hoge modellen om onder te kunnen rechtstaan zelfs wanner het zwembad overdekt is.

Behaaglijk warm

Dankzij de overkapping creëert men een serre-effect waardoor de luchttemperatuur gevoelig stijgt en het zwemwater is verwarmd van 8 tot 10°C. Is het zwembad al verwarmd, dan levert een overkapping bovendien een belangrijke energiebesparing op.
Voor wie echt het hele jaar rond in optimale omstandigheden wil zwemmen kan de overkapping uitgerust worden met de "Climabris", een speciaal ontworpen luchtverwarmingssysteem op gas of stookolie.

Hoge uitschuifbare zwembadoverdekking

Onderhoud en veiligheid

Uw zwembad is met zo'n overkapping niet alleen beschermd tegen slechte weersomstandigheden, ook het vuil wordt geweerd. Geen bladeren of papiertjes in het bad. Het onderhoud wordt dan ook aanzienlijk vereenvoudigd. De kwaliteit van het zwemwater blijft optimaal met een minimum aan chemische producten.
Ook het veiligheidsaspect mogen we niet uit het oog verliezen. Door op onbewaakte ogenblikken de overkapping te sluiten, wordt het zwembad een stuk veiliger voor nieuwsgierige kleine kinderen en huisdieren. De verschillende schuifdeuren zijn trouwens uitgerust met veilige sloten.

Zwembadafscherming

Dat loopt op wieltjes

Het in en weer uit elkaar schuiven van de zeer licht gehouden raampartijen gebeurt in een handomdraai. Het hele systeem loopt immers - letterlijk en figuurlijk - op wieltjes. Problemen met rails tegen te grond, waarin de elementen kunnen vastlopen of waar vuil tussen kruipt, zijn dus niet aan de orde ! Voor maximaal comfort kan het open- en dichtschuiven ook worden aangedreven door een motor op... zonne-energie.

Geïnteresseerd ?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag hier uw gratis brochure aan:

 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?