Pool Cover nv - terrasoverkappingen

Fabriek & Showroom:
Rue Véroffe - 5660 Couvin
Tel: 060 41 23 91 - Fax: 060 41 23 93
http://www.poolcover.net - poolcover@poolcover.net

Telescopische terrasoverkappingen:
Weer of geen weer, geniet zonder zorgen van uw tuin!

 

Hoge uitschuifbare zwembadoverdekkingPool Cover is sinds 1990 een gevestigd familiebedrijf in de buurt van Couvin (Namen). Door onze specialisatie en vakmanschap in het ontwerpen en produceren van inschuifbare aluminium constructies zijn we dagelijk actief in tien Europese landen. Pool Cover is reeds meer dan 20 jaar de enige Belgische fabrikant van terrasoverkappingen met of zonder vloerrails en volledige opening.

 

 

 

Genieten van mooi weer

Schijnt de zon? Onze op maat gemaakte overkappingen openen makkelijk in enkele seconden, met of zonder vloerrails. U kan genieten van een zachte zomerbries en de geuren en geluiden van uw tuin.

Schuilen voor een bui

Na het sluiten van de overkapping is uw terras perfect afgedekt. Wind en regen kunnen u dankzij de glazen wanden niet belemmeren van een perfect zicht te genieten op uw tuin en omgeving.

 

Eigen atelier pool cover terrasoverdekking

Productie op maat

De telescopische terrasoverkapping wordt volledig op maat gemaakt in eigen atelier. Hierdoor hebt u de keuze wat betreft de kleur van de laklaag, het materiaal van de zijwanden en het soort geleiding (wieltjes/rails). Daarnaast is er de keuze tussen verschillende accessoires zoals zonnegordijnen en ledverlichting. Na opmeting en overleg met u begint het productie team met het maken van uw overdekking. De constructie bestaat uit aluminium profielen die tegen corrosie zijn behandeld.

 

 

Afschermingen voor bar, restaurant of terras

Dat loopt op wieltjes

Het in en weer uit elkaar schuiven van de zeer licht gehouden raampartijen gebeurt in een handomdraai. Het hele systeem loopt immers letterlijk en figuurlijk op wieltjes. Problemen met rails tegen te grond, waarin de elementen kunnen vastlopen of waar vuil tussen kruipt, zijn dus niet aan de orde! Voor maximaal comfort kan het open- en dichtschuiven ook worden aangedreven door een motor op zonne-energie.

 

 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk voor meer info op onze website.

 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?