Wienerberger nv

Kapel Ter Bede 86 - 8500 KORTRIJK
Tel : + 32 56 24 96 16 -
Fax : + 32 56 22 87 11
info@terca.be - www.terca.be


De smalle Eco-brick gevelsteen en de fijne Bellus keramische lei van Wienerberger

Wienerberger lanceert onder de noemer ‘fijn & smal’ de smalle Eco-Brick gevelsteen en de fijne keramische lei Bellus. Met deze materialen voor respectievelijk gevel en dak beschikt u over een ruime waaier aan esthetische mogelijkheden, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Bovendien bieden beide oplossingen extra voordelen.

Als u kiest voor de Eco-brick, gaat u voor een woning met een sterke uitstraling. Dankzij de ruime variëteit aan kleuren is een Eco-brick beschikbaar voor elke stijl en voor elk gewenst kleurenpalet. De gevelsteen is bovendien tot 3,5 cm smaller dan een traditionele gevelsteen en neemt dus minder ruimte in. Daardoor kunt u dikker isoleren of krijgt u meer woonruimte. Heel interessant als u streeft naar een laag E-peil of naar een nog energiezuinigere renovatie bij na-isolatie langs de buitenzijde.

De Bellus is dan weer de lichtste en dunste keramische lei op de markt. Dankzij haar slanke, hedendaagse lijn en de bijhorende hulpstukken oogt uw dak met Bellus uiterst strak en hedendaags. Wilt u oude dakpannen of leien vervangen? Met de Bellus hoeft u in heel wat gevallen de dakstructuur niet te versterken. De keramische lei weegt immers heel licht. Ideaal dus voor een budgetvriendelijke renovatie.

Wienerberger biedt een heleboel andere interessante en duurzame oplossingen voor renovatie en nieuwbouw . Als u bijvoorbeeld nog een maatje minder wenst dan de de Eco-brick, zal u zeker geïnteresseerd zijn in steenstrippen voor de gevelafwerking. Die extra dunne strippen beschikbaar dezelfde kwaliteit, kleuren en aspecten als de gebruikelijke gevelstenen en worden bevestigd met kleefmortel.

Voor meer info: www.wienerberger.be

Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?