Reynaers Aluminium nv

Oude Liersebaan 266 , 2570 Duffel
Tel: 015 308 810 - Fax: 015 308 880
www.reynaers.be - info@reynaers.be
www.nieuweramen.be - www.nieuweveranda.be

Aluminium ramen en deuren,
veranda's en schuifsystemen

Grote raampartij met aluminium schrijnwerk

Het bedrijf

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s. Reynaers laat zich bij dit proces leiden door energie-efficiëntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu.

Naast het verkopen van een aantal standaardoplossingen ontwikkelt Reynaers ook op maat voor zowel particuliere, commerciële als industriële projecten. Onze kwalitatieve systemen voldoen aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie.

Reynaers Aluminium werd opgericht in 1965 en telt vandaag 1500 werknemers in 37 landen wereldwijd. Reynaers exporteert naar meer dan 60 landen op 5 continenten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkwartier in Duffel.

Aluminium ramen in hedendaagse nieuwbouw

Troeven zo groot als een huis

Wanneer je voor aluminium kiest, gun je jezelf jarenlang zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen. Om te beginnen vergt aluminium zo goed als geen onderhoudswerk. Beitsen, verven, vernissen,... allemaal niet nodig. Voor een kuisbeurt volstaat een natte spons. Punt uit. Aluminium profielen maken het mogelijk je woning krachtig te isoleren. Je kan ermee de energiezuinigheid van je huis zo ver drijven als je zelf wilt. Optimale luchtdichtheid en passief bouwen worden trouwens graag met aluminium geassocieerd. En toch leent aluminium zich tot de meest diverse bouwstijlen. De vrijheid in jouw designkeuze is onbeperkt. Nieuwbouw of renovatie, er is een altijd een aluminiumprofiel dat perfect beantwoordt aan je verwachtingen.

Kortom, aluminium is een prachtig en oersterk materiaal dat bij ieder huis past.

Aluminium ramen

Geïnteresseerd ?

Voor een adres van een schrijnwerker in uw buurt, bel 015/30 88 66 of surf naar www.reynaers.be , www.nieuweramen.be en www.nieuweveranda.be.
U kan ook gratis documentatie aanvragen via onderstaand antwoordformulier of de gewenste brochure downloaden via het rechtermenu.

 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?