Koramic kleidakpannen - Wienerberger nv

Kapel Ter Bede 121 - 8500 Kortrijk
Tel: 056 24 96 38 - Fax: 056 20 47 60
www.koramic.com - info@koramic.com

Koramic kleidakpannen: zo puur en gevarieerd als de natuur

Terca Handvormgevelstenen
Koramic, de dakpannendivisie van Wienerberger, is een toonaangevende Europese producent van kleidakpannen. De combinatie van ruim 125 jaar onafgebroken productie met een uitstekende technische vakkennis, verzekert dat al onze producten beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen en -vereisten. Het gamma omvat maar liefst 26 verschillende modellen in meer dan 50 kleuruitvoeringen met de bijbehorende keramische en niet-keramische hulpstukken voor een perfecte dakafwerking.

Koramic kleidakpannen vormen niet alleen een kwalitatieve dakbedekking. Ze zijn ook geschikt als gevelbekleding voor nieuwe woningen of voor renovatieprojecten die aan de buitenzijde worden nageïsoleerd.

De keuze van uw dakpannen verdient uw aandacht. Het gaat immers over het dak boven uw hoofd! Niet alleen is het dak een zeer belangrijke esthetische factor, het is bovendien van cruciaal belang voor de bescherming van uw woning tegen vaak barre weersomstandigheden. Er zijn talrijke uitstekende redenen om te kiezen voor kleidakpannen van Koramic.

Producten

Vorstbestandheid

Vorstbestandheid is één van de belangrijkste eigenschappen die een dakpan moet bezitten. Dankzij de geselecteerde grondstoffen, optimale mengeling-samenstellingen, de toepassing van de modernste productietechnieken en de meer dan honderdjarige know-how slaagt Koramic erin heel bijzondere poriënstructuren in haar dakpannen te ontwikkelen waardoor ze een meer dan optimale vorstbestandheid verkrijgen..

Een duurzame investering voor de toekomst

Kleidakpannen bestaan - hoe kan het anders - uit gebakken klei. Eén van de belangrijkste voordelen van dit natuurlijk materiaal is zijn vormvastheid.
De uitzetting onder invloed van temperatuurschommelingen bedraagt amper de helft van deze van beton en ook bij vocht is de expansie verwaarloosbaar klein.
Zo blijven - mede door toedoen van de vorstbestandheid van onze gebakken aarde - de kwaliteiten en de weerstand na vele jaren onveranderd.

Blijvend mooi

Wellicht is het voor u belangrijk dat uw dak er over vele jaren nog even aantrekkelijk uitziet als toen u het koos.
Het geleidelijk optreden van een natuurlijke patina is evenwel niet te vermijden. Het dak van een woning staat immers bloot aan een veelheid van invloeden zoals extreme temperatuurschommelingen, alle vormen van neerslag, luchtvervuiling, erosie, corrosie, enz.

30 jaar waarborg

Koramic maakt reeds sedert 1883 kleidakpannen. Wanneer wij dus een garantie geven op langere termijn, dan weten wij waarover wij het hebben. Alle producten uit de Koramic vestigingen worden gemaakt volgens een jarenlang zorgvuldig opgebouwde knowhow en zijn onderworpen aan de strengste kwaliteitsvereisten. Ons Centraal Labo controleert op zeer regelmatige basis zowel de grondstoffen als de eindproducten.

Kwaliteitscertifiëring

De kwaliteit van onze dakpannen wordt permanent opgevolgd en gecontroleerd door onze eigen mensen in de productie-eenheden en in onze laboratoria, maar ook door externe laboratoria onder toezicht van erkende certificerings- en keuringsorganismen.
Daarnaast garandeert het ISO 9001 certificaat de werking van een nauwgezet kwaliteitssysteem bij de ontwikkeling, over de productie tot de commercialisering van onze kleidakpannen.

Showrooms

In de twee showrooms van Wienerberger vindt u het volledige assortiment van Koramic Kleidakpannen aanschouwelijk voorgesteld op hellende daken en in een overzichtelijke panotheek. Grote foto’s van realisaties helpen u bij uw keuze.

Londerzeel :
GPS:
Koning Leopoldlaan 1, 2870 Breendonk
T 052 31 10 10
Openingsuren: maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 18 uur, woensdag en vrijdag van 9 tot 19 uur. Zaterdag van 9 tot 16.30 uur.
Kortrijk
Kapel ter Bede 88, 8500 Kortrijk
T 056 24 95 88
Openingsuren: maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 18 uur, woensdag en vrijdag van 9 tot 19 uur. Zaterdag van 9 tot 16.30 uur.

Geïnteresseerd ?

Surf naar onze website, www.koramic.com voor meer informatie, breng een bezoekje aan één van onze toonzalen of vraag documentatie aan via onderstaande antwoordcoupon. 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?