Vinck ramen en deuren

info-aanvraag

website

email

 

 

Voor de opbouw van Uw veranda doen we enkel beroep op sterke merken.

Voor de onderbouw maken we een combinatie, die volledig aan Uw wensen voldoet. Onze ramen, deuren, schuiframen en verandadaken worden in ons eigen atelier geproduceerd met profielen van Reynaers aluminium.

Onze beglazingen zijn van het merk Saint-Gobain en kunnen gecombineerd worden volgens Uw wensen. Zo is de mogelijkheid om zonnewerende beglazing te voorzien. Zo kan U in ideale omstandigheden in ieder seizoen van Uw veranda genieten.

Droomveranda.be

Nobels-Peelmanstraat 11- 9100 Sint Niklaas
Tel: 03 777 68 16 - Fax : 03 778 25 62
www.droomveranda.be - info@droomveranda.be

Een oogstrelend pareltje als verlengstuk van uw woning


Droomveranda plaatst veranda’s die voor 100 % aan Uw wensen voldoen.
Opgebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit zoals het CR120 verandasysteem van Reynaers Aluminium en super-isolerende beglazing van Saint-Gobain glas.

Verwerkt in eigen atelier vanaf profiel tot afgewerkte veranda. Onze eigen plaatsingsploegen zorgen voor perfecte plaatsing met oog voor het fijnste detail. Professioneel vanaf het eerste idee tot de definitieve afwerking.
Exclusiviteit dankzij een enorme waaier aan kleuren, vormen en mogelijkheden.

We geven graag aandacht aan Uw uitgebreide verandadromen. Van een veranda met gewoon standaard dak tot een echt pareltje met een mooi, exclusief zadeldak.

Ook alle bijkomende werken zoals funderingen, muurtjes, vloeren, elektriciteit enz. worden eventueel in ons compleet pakket voorzien. Hiervoor doen we beroep op een selectie van de beste vakmensen.
 
De samenwerking met droomveranda.be wordt ongetwijfeld een aangename en zorgeloze ervaring!

Geïnteresseerd ?

Breng zeker een bezoekje aan onze website of bel ons vandaag nog voor een bezoek van onze vertegenwoordiger voor een gratis prijsofferte en vakkundig advies.
U kan ook vrijblijvend contact met ons opnemen op via onderstaand antwoordformulier.
 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?