Desimpel - Wienerberger nv

Kapel Ter Bede 121 - 8500 Kortrijk
Tel: +32 56 24 96 38 - Fax: +32 56 20 47 60
www.desimpel.be - info@desimpel.be

Desimpel duurzame gevelbekleding en snelbouwstenen

Stenen die inspireren

Desimpel (onderdeel Wienerberger) produceert hoogkwalitatieve gevelstenen en binnenmuurstenen.
Voor uw eigen huis is alleen het beste goed genoeg. Met de kwaliteitsstenen van Desimpel verzekert u zich meteen van een sterke en duurzame woning. Bovendien is baksteen zo een veelzijdig materiaal, dat het zich goed voelt bij elke bouwstijl. Op die manier biedt baksteen van Desimpel heel wat ruimte aan uw fantasie en die van uw architect. Met andere woorden; het zijn op en top stenen die inspireren.
Baksteen van Desimpel is een onvervalst natuurproduct, een steen van eigen bodem op basis van gebakken klei. Helemaal afgestemd op onze manier van leven en op ons klimaat. Dat maakt ze tot de ideale bouwstenen voor elk seizoen.
Bij Desimpel kiest u uit een compleet assortiment keramische gevelstenen en binnenmuurstenen. Traditie en innovatie zijn steeds op de afspraak, want uw huis verdient alleen het beste.

Producten

Handvormgevelstenen

Het oppervlak van een handvormsteen is niet glad en strak, maar eerder ruw. Elke steen is uniek qua vorm en kleur, waardoor uw woning een tijdloos en authentiek uiterlijk krijgt. Hiervoor zorgt het productieproces dat oude handelingen en methodes nabootst, waarbij de klei in een vooraf bezande houten mal wordt gegooid.

 

Retro®-gevelstenen

Onze RETRO┬« gevelstenen vormen een prachtig alternatief voor recuperatiestenen. Kenmerkend is hun ‘oud’ uitzicht. Hierdoor lijkt het alsof ze jarenlang aan verwering werden blootgesteld. Bij de productie vertrekt men van nieuwe gevelstenen die een extra behandeling ondergaan. Door hun specifieke look zijn ze nagenoeg niet van oude stenen te onderscheiden, een belangrijke extra troef in geval van renovatie.

 

Forum-gevelstenen

Desimpel is al veel langer gekend voor zijn innovatieve ideeën, maar met de Forum-reeks gaat het bedrijf nog een stap verder. Forum staat u immers toe in te spelen op alle denkbare wensen van de bouwheer omdat maar liefst acht verschillende bakstenen uit deze reeks ontelbare combinaties mogelijk maken. Desimpel tastte zorgvuldig de markt af voor het Forum ontwikkelde. Het resultaat: acht onderling perfect harmoniërende handvormstenen waarmee bouwen of verbouwen een plezier wordt.

Steenstrippen

Wie in een bestaande woning zonder al te zware ingrepen toch wil genieten van de onovertroffen schoonheid van onze gevelstenen, kan hiervoor onze steenstrippen gebruiken. Met hun beperkte dikte van ongeveer 2 cm, kunnen ze probleemloos tegen een bestaande gevel aan gemetseld worden. Ook in binnenruimtes zorgen ze voor een aparte, aangename sfeer. De meeste van onze gevelstenen zijn in strippen verkrijgbaar en qua uitzicht identiek aan de volle steen.

 

Showroom

Voor wie bouwt, is de keuze van gevelstenen en binnenmuurstenen uiterst belangrijk. Zij bepalen immers niet alleen het uitzicht van de woning, maar moeten ook van hoge kwaliteit zijn. Je goed voelen in je gevel is kiezen voor die gevelsteen die het best bij jouw persoonlijkheid past. En die vind je steevast bij Desimpel. Bezoek - eventueel samen met je architect - onze showroom. Honderden baksteenideeën liggen er op jou te wachten.

Londerzeel :
GPS:
Koning Leopoldlaan 1, 2870 Breendonk
T 052 31 10 10
Openingsuren: maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 18 uur, woensdag en vrijdag van 9 tot 19 uur. Zaterdag van 9 tot 16.30 uur.
Kortrijk
Kapel ter Bede 88, 8500 Kortrijk
T 056 24 95 88
Openingsuren: maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 18 uur, woensdag en vrijdag van 9 tot 19 uur. Zaterdag van 9 tot 16.30 uur.

Geïnteresseerd ?

Surf naar onze website, www.desimpel.be voor meer informatie, breng een bezoekje aan één van onze toonzalen of vraag documentatie aan via onderstaande antwoordcoupon.
 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?