Capatect Thermische gevelisolatie

info-aanvraag

website

email

huizen kijken

Vandeweege nv - Capatect
Thermische Gevelisolatie

Begoniastraat 7, 9810 Eke Nazareth
Tel: 09 385 57 11- Fax: 09 385 57 92
Tel: (0345) 58 15 02 - Fax: (0345) 57 75 56
www.isoleren-loont.be - info@isoleren-loont.be

Een sierpleister met thermische gevelisolatie voor je woning ?
Het loont echt de moeite !

Een moderne uitstraling van je gevel in combinatie met uitstekende isolerende eigenschappen ?
Het kan !

Met de EPB-regelgeving die door de overheid in het leven werd geroepen, wordt u als bouwer of verbouwer verplicht om verstandiger om te springen met energie. Eén van de domeinen waar nog veel winst kan geboekt worden met een relatief kleine investeringskost is het veel beter thermisch isoleren van onze woningen.

De moderne gevelisolatiesystemen van CAPAROL zijn daarom een verstandige keuze !
Bovendien is besparen op uw energieverbruik niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee; u kan immers tot 50% besparen op uw verwarmingsenergie.
Daar komt nog bij dat de thermische gevelisolatie een meerwaarde verleent aan uw woning (bij een eventuele toekomstige verkoop moet u immers een energieprestatiecertificaat voorleggen) én dat het metselwerk beter beschermd wordt door de beperking van de temperatuurschommelingen. Een dubbele win-win situatie dus !

Boven:
Een thermografie maakt warmteverlies duidelijk zichtbaar. De roodgloeiende vlakken tonen het onvermijdelijke energieverlies van jaarlijks ca. 800 tot 1300 liter stookolie.

Onder:
Hetzelfde huis met gevelisolatie !

 

Gevelisolatie bij nieuwbouw...uiteraard !

Gevelisolatie is de belangrijkste maatregel die genomen moet worden om het energieverlies van een woning te minimaliseren. Het gebruik van gekeurde kwaliteitsproducten en de plaatsing door professionelen is hierbij wel een must.

Vandeweege stelt u 2 systemen voor, de ZF-Line en de Basic-Line, met op elkaar afgestemde topcomponenten. Beide systemen bieden u ook het Caparol Clean Concept aan: maximale diffusie bij minimale wateropname, resistentie tegen vuil en bescherming tegen algen en schimmels.

Gevelisolatie bij renovatie: een verstandige keuze

Door de besparing op de verwarmingsenergie renderen de kosten van de gevelisolatie al na enkele jaren. Ondertussen voldoet u aan de eisen van de EnergiePrestatieRegelgeveing.

Warmte-isolatie in de zomer

In slecht geïsoleerde woningen kan het in de zomer door opwarming ondraaglijk warm worden. In goed geïsoleerde huizen daarentegen wordt de hitte door de buitenste isolatielaag samen met superisolerende beglazing en eventuele zonwering buiten gehouden.
Huizen met thermische isolatie zijn dus beter af, winter én zomer !

Geïnteresseerd ?

Bent u vakman of architect, bezoek dan zeker onze website voor meer informatie! Bent u particulier, vul dan onderstaand formulier in voor het adres van een vakman in uw buurt .

 

 

Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?