Wienerberger nv

Kapel Ter Bede 86 - 8500 KORTRIJK
Tel : + 32 56 24 96 16 -
Fax : + 32 56 22 87 11
info@terca.be - www.terca.be


De nieuwe series gevelstenen van Wienerberger
Ga voor een gevel met een uniek DNA

Wienerberger zet eens te meer de toon met een aantal nieuwe gevelsteencollecties die uw woning een uniek DNA geven. Het geheim? Een niet te evenaren mix van formaten, kleuren en texturen. Mogen wij u voorstellen: de collecties Metropolis en Imperium.


Metropolis: zet de lijn uit voor de toekomst

Met de Metropolis gevelsteenreeks kiest u voor een sterk gelijnde gevel. Dat effect dankt de gevelsteen aan de combinatie van een relatief grote lengte (24 cm) met een geringe hoogte (4 cm). De beperkte breedte van amper 6,5 cm geeft de Metropolis een centrale plek binnen het Eco-brick gamma van Wienerberger, dat met zijn slanke lijn meer ruimte biedt voor isolatie of meer woonruimte. Het rijke palet van acht tinten vol subtiele kleurverschuivingen is het resultaat van een cementering op de steen. Het oppervlak, gaande van glad tot licht ruw, krijgt er een dimensie bij door de afgeronde hoeken.

Voor meer info: http://www.wienerberger.be/gevel/productinformatie/metropolis


Imperium: de krachtige taal van kalei

De gevelsteenserie Imperium bestaat uit volle, grijsbruine basisstenen die worden afgewerkt met een kaleilaag. Daardoor krijgen de stenen een krachtige uitstraling. Tel daarbij het dunne, Romeinse formaat (238x90x40 mm) en u begrijpt meteen waarom de Imperium serie de hedendaagse interpretatie van het klassieke schoonheidsideaal vormt. De serie is verkrijgbaar in acht tinten die reiken van wit tot grijs, met telkens een lichte schemer van de oorspronkelijke basiskleur aan de hoeken. Gereserveerd voor fijnproevers.

Voor meer info: http://www.wienerberger.be/gevel/productinformatie/imperium


BIS-beurs, Flanders Expo, 08-16/10/2015, stand 1324

Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?