Daniëlle Storms

info-aanvraag

website

email

Daniëlle Storms

Velodroomstraat 3, 2600 Berchem
Tel: 03 235 12 60, GSM: 0475 27 71 22
www.daniellestorms.be - storms@daniellestorms.be

Renovatie & Algemene inrichting - Feng Shui
Veiligheidscoördinatie - Expertises & Schattingen

Renovatie herenhuis

Deze vrij grote meesterwoning met gevel in eclectische stijl bevindt zich in de wijk Zurenborg te Berchem. Het pand werd volledig gerenoveerd en gedeeltelijk gerestaureerd. Het huis, waarvan de bovenverdiepingen reeds lange tijd onbewoond waren, bevond zich in erbarmelijke staat. De gevel kreeg een geslaagde opknapbeurt.
Overal werd het originele pleisterwerk van plafonds en kooflijsten volledig gerestaureerd en voorzien van een nieuwe patine. De stijl Louis XV overheerst en om die consequent door te trekken werden de luchter en de schouw (na lang speurwerk gevonden in een oud kasteeltje) vervangen door exemplaren uit die periode.

Uitbreiding woning

Aan de achterzijde van een woning, opgetrokken in de typische bouwstijl van de jaren '80, werd een ruime tuinkamer met gaanderij aangebouwd.
Opmerkelijk is de geslaagde integratie van de aanbouw. De tuinkamer sluit naadloos aan bij het bestaande gebouw. Nergens is te zien dat de oorspronkelijke woning na verloop van jaren een"groeischeut" kreeg. De foto's van voor en na de ingreep tonen overduidelijk aan dat de nieuwe toestand er heel wat eleganter uitziet dan de originele.

Inrichting appartement aan de kust

Van dit nieuwbouw appartement aan de Belgische kust, nam Studiebureau Daniëlle Storms de coördinatie van de werken en de volledige inrichting voor zijn rekening.
Het basisplan van het appartement werd aangepast aan de wensen van de klant en besproken met de aannemer voor aanvang der werken, zodat er geen aanpassingen dienden te gebeuren aan de ruwbouw.

Voor dit project kreeg het bureau carte blanche van de klant en mocht er van nul begonnen worden. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien zodat het resultaat een coherent geheel vormt en een harmonieuze sfeer uitademt, met de zee als rode draad. Alles klopt !

Geïnteresseerd?

Ontdek deze en andere projecten in detail op onze website: www.daniellestorms.be
of neem vrijvlijvend contact met ons op via onderstaand antwoordformulier.


 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?