Princess Keukens bvba

Stalkerweg 2, 3690 Zutendaal
Tel: +32 (0)89-620390
Fax: +32-(0)89-620391
www.princesskeukens.be - info@princesskeukens.be

WIJ ONTWERPEN UW DROOMKEUKEN

Princess Keukens geeft al meer dan twintig jaar de toon aan in de wereld van de keukendesign en heeft naam en faam verworven tot vér over de provinciegrenzen heen.

Talent, know-how, jeugdig enthousiasme en beredeneerdheid verenigd in één équipe, resulteren in keukenateliers die het gewone overstijgen. Concepten die buiten alle concurrentie staan door hun meerwaarde aan ideeën, innoverende materialen en ergonomische functionaliteit. Keukenarchitectuur op zijn best, getekend Princess Keukens...
Op onze website leert u ons uitgebreid kennen:

  • ons team architecten
  • alles over de kwalitatief hoogstaande technische onderdelen van onze keukens
  • alle details over de uitrustingsmogelijkheden

ONS NIEUWSTE KEUKENCONCEPT : TOUCH , in touch with innovation

Moderne design keuken

Bezoek onze blog princesskeukens.com

In onze digitale showroom bekijkt u online tientallen schitterende voorbeeldkeukens uit onze 4 stijlcollecties, waarvan hieronder enkele voorbeelden.

De FUTURISTISCHE KEUKEN

De “futuristische stijl” van Princess Keukens is natuurlijk de meest in het oog springende stijl omdat hij helemaal afwijkt van het verwachtingspatroon. Dit programma toont verscheidene visuele sensaties, waarbij de binnenhuisarchitecten voluit konden experimenteren met nieuwe materialen, vormen en invalshoeken.
Echt iets voor mensen met een “loft-gevoel”...

Design keukens van Princess

De hedendaagse design-keukens van Princess zijn stuk voor stuk keukenateliers die charmeren door de kracht van hun herkenbaar, sober ontwerp. Het zijn keukenateliers die de toon zetten op het vlak van kleur- en materiaal combinaties en een surplus aan ideeën en creatieve accenten aanreiken. Een design-keuken van Princess Keukens is een gewaardeerd familiestuk voor het leven..


Valea : de meegroeikeuken

DE ZWEVENDE KEUKEN

Met het nieuwe Murano-concept brengt Princesskeukens een sterk staaltje hoogglans-technologie in een 'zwevend concept': de volledige keuken is zo gemonteerd dat ze in de ruimte hangt, gedragen door een 'lichtstraat'.

Ook de nieuwe compact-lijn van NEFF zweeft op ooghoogte, de flatscreen-TV zit stand-by verborgen in de wand, de voorraadladen zweven open met 'tip-on techniek'. De fronten zijn afgewerkt in glasoptiek alu, what's in a name ? Dit moet u gewoon zien!

 

Kasteelkeuken in retrostijl

DE LANDELIJKE KEUKEN

Princess Keukens biedt een uitgebreide keuze aan landelijke keukens, waar klassieke en moderne stijlelementen hand in hand gaan. Een stijl die tijdloos oogt, maar aan de noden en wensen van hedendaagse mensen tegemoet komt. Zoals bij voorbeeld het model "Creativo 1100". Hier vormen de schelpgrepen uit grootmoeders tijd op de uittrekladen een geslaagde combinatie met de 'modern art' greepjes op de kastdeuren.

 

 

Meer info ?

Voor meer info: surf naar www.princesskeukens.be
of breng een bezoek aan onze showroom te Zutendaal, van ma tot vrij open van 10 to 18 uur, tijdens het weekend van 14 tot 18 u.

Voor verdere info, aanvraag van een brochure of een vrijblijvende prijsofferte kan u ook contact opnemen via onderstaand antwoordformulier.


 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?