FL Decor Parket

info-aanvraag

website

email

FL Decor bvba

Nijverheidsstraat 32 - B-8760 Meulebeke
Tel.: +32 474 45 38 66
www.parketfldecor.be - info@parketfldecor.be

 

FL Decor is uw partner voor parket, laminaat en vinylvloeren.

FL Decor is gespecialliseerd in het leveren en plaatsen van kwalitatieve parketvloeren van Belgische of Duitse makelij en is al sedert 1988 een vaste waarde in Vlaanderen.
Zaakvoerder Frank Loosveldt, met meer dan 40 jaar ervaring, voert elke opdracht uit met passie en zin voor detail en kwaliteit.

De steeds groter wordende kring van tevreden klanten vormt het levende bewijs van vakmanschap, productkennis en de klantgerichte aanpak van FL Decor.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het plaatsen, renoveren of restaureren van je parketvloer, dan ben je bij FL Decor aan het juiste adres.

FL Decor: gespecialiseerd in massief eiken parket, herstellingen en schuren van oude parketvloeren

Massief strokenparket

Dit parket wordt op traditionele wijze geplaatst en is uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming. Er wordt gewerkt met stroken massief hout, die in een bepaald legpatroon verlijmd en vernageld worden op onderparket. Na het zorgvuldig opstoppen van de nagelgaatjes, wordt het parket meerdere malen geschuurd en met olie of vernis afgewerkt.

Half massief parket

Half massief parket of meerlagenparket wordt opgebouwd uit een massieve toplaag van 3 tot 6 mm dik die verlijmd wordt op multiplex. Deze drager uit multiplex is voorzien van een clicksysteem of een tand/groef verbinding op de 4 zijden.
Half massief parket wordt verlijmd of zwevend geplaatst en is minder onderhevig aan krimp en uitzetting dan een massieve plankenvloer.

Visgraat en stijlpanelen

Parket kan in verschillende legpatronen geplaatst worden. Naast het meest voorkomende strokenparket, kan bv ook geopteerd worden voor een visgraatpatroon. De grootte van de plankjes en de mogelijke legverbanden maken heel wat versies mogelijk.
Val je voor de charme van de oude parketmotieven in kastelen, musea en herenhuizen? Kies dan voor stijlpanelen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Renovatie en restauratie

Is uw parket aan renovatie toe? De knowhow van FL Decor vormt, samen met het gebruik van professionele machines en kwalitatieve afwerkingproducten, de garantie voor een duurzaam resultaat. Uw parket wordt weer als nieuw!

Geïnteresseerd?

Surf naar onze website voor meer informatie of neem contact op voor een afspraak of meer info via onderstaand antwoordformulier:


 
Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?