De Coeyer Gebr. nv

Hombeeksesteenweg 271 - 2800 Mechelen
Tel. 015 450 500 - Fax: 015 422 133
www.decoform.be
- info@decoform.be

Totaalinrichting - Maatwerk - Privaat - Project

De nv DE COEYER GEBR. startte meer dan 55 jaar geleden als een traditionele meubelfabriek en groeide uit tot het eigentijds interieurbedrijf DECOFORM.
Interieurinrichting op maat
Nog steeds wordt volgens de normen en recepten van de traditionele meubelmakerij gewerkt. Vakmanschap doorgegeven van generatie op generatie!

Zaakvoerders Luc en Guy Veef, de kleinzonen van stichter Julien DE COEYER, zijn er wonderwel in geslaagd ultramoderne spitstechnologie te koppelen aan vakmanschap en traditionele liefde voor het vak. Een liefde die al begint bij de keuze van de grondstoffen, synthetisch of natuurproducten, ze worden stuk voor stuk geselecteerd en alleen de beste kwaliteit komt in aanmerking voor verwerking.

Zo zijn we bij voorbeeld al meer dan 15 jaar de enige erkende verwerker in onze regio voor Corian, het "Solid Surface" materiaal van DuPont. Corian laat zich volledig op maat verwerken, in vormen die niet haalbaar zijn met traditionele materialen. Van tafelblad tot volledige douchecel, alles naadloos en hygiënisch verwerkt in meer dan 100 kleuren.

Dankzij de exclusieve mix van vakmanschap, technische know-how, spitstechnologie, materiaalkeuze en geavanceerde productiemethodes kunnen we zowel aan particulieren als bedrijven een uitzonderlijk productenpakket en een gewaardeerde persoonlijke service bieden. Ontdek hier enkele van de mogelijkheden en bezoek zeker onze website voor een verdergaande kennismaking.

Copyright B-scene - Alle rechten voorbehouden © 2017 Disclaimer - Adverteren ?